Oprettelse

Gå til golfmore.dk

Tryk på "Gratis Oprettelse"

Klik "Golfbox" - indtast dit DGU-nr og password, som du bruger til GolfBox.

Bekræftelsesmailen fra GolfMore bliver sendt til den angivne email, klik "Bekræft"

Det kan godt tage et par minutter før mailen dukker op.

Kan du ikke finde din mail, så check i spamfilteret.

Kan du stadig ikke finde din mail, så tryk "Send Email igen"

Er der stadig ingenting, så kontakt venligst support, ved at klikke på linket i appen.

Klik "Tryk her efter bekræftelse"

Når du er logget ind, kan du se en oversigt over dine værdikuponer.

Klik på printerikonet for at printe.

Hvis du gerne vil genudskrive tidligere udskrevne billetter, som stadigvæk ikke er brugte, så kan du trykke på "Alle" ved siden af "Ikke printet"